Casa Naţională de Asigurări de Sănătate (CNAS) organizează concurs pentru ocuparea, pe perioadă nedeterminată, a posturilor de directori generali la 34 de instituţii judeţene, printre care şi cele din Botoșani, Neamț, Suceava şi Vaslui. Va fi concurs şi pentru instituţia din Bucureşti, dar şi pentru Casa Asigurărilor de Sănătate a Apărării, Ordinii Publice, Siguranței Naționale și Autorității Judecătorești. Calendarul concursului este următorul:

  • 4 iunie, ora 14:30: termenul limită pentru depunerea dosarelor;
  • 16 iunie, ora 10:00: proba scrisă în Amfiteatrul Spitalului Universitar de Urgență București, Splaiul Independenței nr. 169.
CAS BOTOŞANI

„Data și ora interviului, ce se va desfăşura la sediul CNAS, vor fi comunicate ulterior. Planul de management, ce va fi prezentat în cadrul interviului, va fi depus în formă scrisă, odată cu dosarul de înscriere. Planul de manegement va fi elaborat pentru perioada mandatului, luând în calcul indicatorii pentru un an bugetar. Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile AICI, precizează organizatorii.

CAS IAŞI

În urma probei scrise din data de 6 mai şi a interviului din data de 12 mai, Gheorghe Radu Țibichi a câştigat concursul pentru şefia CAS Iași. (M. CONSTANTINESCU)

Articolul precedentLocuri de muncă vacante în instituţii bugetare din Regiunea Nord-Est
Articolul următorAdministratorul Hanului Mărioarei din Roman – amendat cu 15.000 de lei pentru organizarea unei petreceri
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.