Funcția de director medical al Spitalului Orășenesc Bicaz este scoasă la concurs. Depunerea dosarelor se face până la data de 7 mai, proba scrisă este programată pentru ziua de 14 mai, iar susținerea proiectului și interviul a doua zi, pe 15 mai. În data de 20 mai se va ști câștigătorul.

Concurs pentru funcția de director medical la Spitalul Bicaz, ZCH NEWS - sursa ta de informații
dr. Pușa Crețu

Concursul este organizat după ce a expirat contractul actualului director medical, dr. Pușa Crețu. Medicul urgentist a făcut și până acum echipă cu dr. Letiția Damoc, managerul spitalului din Bicaz, mai întâi la conducerea Serviciului de Ambulanță Neamț, iar din anul 2015 la conducerea spitalului din Bicaz, după redeschiderea acestei unități sanitare.

Concurs pentru funcția de director medical la Spitalul Bicaz, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiAstăzi, 18 aprilie, când este de gardă în Centrul de Primire a Urgențelor Bicaz, dr. Pușa Crețu ne-a declarat că deocamdată nu s-a gândit când își va depune candidatura și ce temă va alege pentru proiect. Dr. Pușa Crețu conduce Comisia de disciplină a Colegiului Medicilor Neamț, după ultimele alegeri, din luna octombrie 2017. Cei 6 medici care fac parte din comisie au fost aleși la al doilea tur, când 76 din cei 113 medici din județ care au votat i-au acordat încrederea doctoriței Pușa Crețu. (C.I.)

Articolul precedentCUPA ROMÂNIEI Două noi confruntări Borca-Târgu Neamţ
Articolul următorGuvernul a alocat 21,58 milioane lei pentru proiectarea noului spital de la Piatra Neamţ
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.