Un nou concurs pentru ocuparea a două posturi de asistent medical este organizat de Serviciul de Ambulanță Județean Neamț pentru 28 februarie. Este vorba de posturile vacante temporar pentru Stația centrală Piatra Neamț și de la Substația Roman, ce nu au putut fi ocupate la concursul din luna ianuarie. La acea vreme, 4 din cei 5 candidați n-au reușit reușit să obțină minim 5 la testul grilă . Singurul candidat care a promovat proba scrisă a fost cel care s-a înscris pentru postul de la Substația Bicaz.

Condițiile pentru acest nou concurs sunt aceleași, eventualii doritori nefiind obligați să aibă vechime. Dar, se presumă că stăpânesc cunoștințele necesare acordării asistenței medicale de urgență, atribuțiile postului, protocoalele și ghidurile care se aplică în acest domeniu. Înscrierea la concurs se poate face până pe 20 februarie, singura cerință specifică fiind ca cei care vor să participe să dețină documentul de absolvire al unei școli postliceale sanitare. (C.I.)

1 COMENTARIU

  1. Pentru actualul Manager când se va organiza concurs, parcă îl picase lamentabil ultima dată și interimatul (adică numirea politică) durează de ceva ani ?

Comments are closed.