0:00

Comunicat de presă PSD Neamț: Alegerile interne în partid se vor organiza cât mai repede, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiJoi, 30 martie, dl. Marcel Ciolacu- președintele Partidului Social Democrat, dl. Paul Stănescu- secretar general și dl. europarlamentar Dragoș Benea- vicepreședinte PSD au răspuns pozitiv invitației organizației PSD Neamț și au venit în județul nostru.

A fost o vizită internă, la întâlnirea cu conducerea centrală participând doar membrii Biroului Permanent de Conducere a Organizației Județene, parlamentarii și toți cei 45 de primari social-democrați din localitățile nemțene.

Energia bună, spiritul de echipă și dorința de performanță politică sunt câteva dintre atributele întâlnirii cu domnul președinte.

Discuțiile purtate s-au axat pe subiecte de interes local, în special atragerea de fonduri europene și dezvoltarea infrastructurii. Președintele Marcel Ciolacu ne-a spus că aceste deziderate vor fi principala temă a noului Guvern, pe care-l va conduce de la mijlocul acestui an. De asemenea, primarii social-democrați din Neamț au adus în atenția președintelui Marcel Ciolacu cele mai acute probleme cu care se confruntă localitățile pe care le administrează, urmând a se găsi soluții pentru fiecare în parte.

În cadrul întâlnirii, a fost atins și subiectul provocărilor anului viitor, pe fondul celor patru rânduri de alegeri electorale. Mesajul nostru, al nemțenilor social-democrați este unul clar: nu numai că vom câștiga, dar ne înscriem și în competiția internă a PSD, pentru una din pozițiile de podium la nivel național!

În final, am hotărât să organizăm cât mai repede alegerile interne în organizație, pentru ca noua conducere aleasă democratic să își poată implementa strategia asumată pentru perioada următoare.

Daniel Vasilică Harpa, președinte interimar PSD Neamț

Articolul precedentReținut pentru pornografie infantilă și act sexual cu un minor
Articolul următorRecital de pian al elevilor de la Liceul de Arte “Victor Brauner“
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.