mugurel cozmanciuc

Echipa PNL Neamţ se ţine de cuvânt. Aşa cum am anunţat în urmă cu câteva zile, am început azi campania “Klaus Iohannis îţi ascultă problemele”. PNL Neamţ şi prezidenţiabilul ACL, Klaus Iohannis, vor să afle direct de la dumneavoastră, nemţenii, care sunt problemele care credeţi că trebuie rezolvate în județul nostru şi în România.

De aceea, vă punem la dispoziţie numărul de telefon gratuit 0800800180 pe care îl puteți folosi pentru a ne suna și a ne spune care sunt problemele care credeți că trebuie rezolvate în Neamț și în România. În plus, echipa PNL Neamț vă va suna sau vă va întreba, pe stradă: „Care sunt problemele pe care Iohannis trebuie să le rezolve pentru ţară?” și ”Care sunt problemele pe care echipa PNL trebuie să le soluţioneze în judeţul Neamţ?”.

La finalul campaniei, vom face publice cele mai importante răspunsuri într-o conferință de presă, urmând ca acestea să fie transmise și prezidențiabilului ACL, Klaus Iohannis. Împreună, vom veni cu soluții la problemele formulate de nemțeni. Am afirmat de la bun început că nu dorim să ducem o campanie murdară, ci una pozitivă, bazată pe o dezbatere pe proiecte. Vrem ca nemțenii să voteze în cunoștiință de cauză.

„Am discutat cu numeroși nemțeni  despre aşteptările pe care le au de la clasa politică. Mi-au răspuns că sunt nemulţumiţi pentru că de 25 de ani nimeni nu îi ascultă şi nu le respectă dorinţele. Că pare că toţi politicienii sunt interesaţi doar de propriile afaceri şi de propriile scaune şi nu de cetăţeni. Am găsit această atitudine nu doar în Neamţ, dar şi peste tot în ţară. Şi oamenii întotdeauna au dreptate. De aceea PNL Neamț a inițiat acestă campanie: pentru a-i asculta pe nemțeni și pentru a afla care le sunt problemele”, a afirmat președintele PNL Neamț, Mugur Cozmanciuc, în legătură cu campania “Klaus Iohannis îţi ascultă problemele”.

01.10.2014

Articolul precedentAlegerile decalează calendarul competiţional
Articolul următorSăgeată pentru politician tânăr şi asociaţi