Cele mai importante decizii adoptate de Premierul Nicolae Ciucă în ședința de guvern de astazi

  • Dezvoltarea comunităților locale prin Programul Național de Investiții ”Anghel Saligny”, prioritate pentru Guvernul condus de PNL. Premierul Nicolae Ciucă a anunțat că bugetul pentru Programul Anghel Saligny va fi suplimentat cu 15,5 miliarde lei, pentru a acoperi toate cererile care vin din țară. Banii vor fi utilizați pentru modernizarea drumurilor și pentru extinderea rețelei de gaz. Bugetul întregului program ajunge astfel la 65 miliarde lei.
  • Pentru PNL, dezvoltarea comunităților locale mici a fost întotdeauna o prioritate, mai ales când vorbim de lucrări de bază, de care trebuie să beneficieze toți cetățenii României: drumuri asfaltate și extinderea rețelei de gaz.
  • Aprobat anul trecut, programul Anghel Saligny a beneficiat în ședința de astăzi de o suplimentare cu aproximativ 15,5 miliarde: 10 miliarde vor fi destinați pentru construcția și modernizarea drumurilor, iar 5,5 miliarde pentru extinderea rețelei de gaze.
  • În felul acesta, suma totală a programului va fi de 65,5 miliarde lei și aceasta va viza mai ales, modernizarea drumurilor, extinderea rețelelor de apă și canalizare și extinderea rețelei de gaze. Vorbim de perioada 2021-2028, iar suma de 65,5 miliarde de lei, limită maximă în baza căreia se pot încheia contracte de finanțare multianuale.

George Lazăr, președinte PNL Neamț

Articolul precedentTribunalul Bacău: sentință de 8 ani și 4 luni cu executare pentru Ionel Arsene, urmează apelul
Articolul următorPiatra Neamț: A rănit un pieton și-a fugit de la locul accidentului
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.