Organizația de Tineret PSD Târgu Neamț a organizat a treia ediție „CUPA TSD 2022”, o competiție caritabilă de fotbal desfășurată sâmbătă, 27 august, pe terenul sintetic de fotbal al Colegiului Național „Ștefan cel Mare”. Scopul organizării acestei competiții de fotbal este strângerea de fonduri pentru achiziționarea de rechizite școlare necesare copiilor ce provin din familii nevoiașe. Taxa de înscriere a fost de 250 lei de echipă.

La start s-au înscris 16 echipe, atât din județul Neamț cât și din Iași (Pașcani) și rezultatele au fost următoarele: Locul 1, echipa „Fenix”, locul 2, echipa „Victor Med” și locul 3, echipa „F.C Ozana”. La eveniment a participat și viceprimarul Vasile Apopei care a ținut să felicite organizatorii pentru această inițiativă și a premiat câștigătorii.

Jucătorii nu au uitat scopul acestei competiții, jucând pentru nevoile copiilor ce provin din familii defavorizate, cărora le vom lua rechizite pentru începerea anului școlar. Tinerii organizației TSD Târgu Neamț au fost la înălțime, organizarea fiind una bună, cu premii surpriză la tombolă, cupe, medalii și diplome. Mulțumim primăriei orașului și domnilor Daniel Harpa și Vasile Apopei, primarul și viceprimarul orașului, dar și Colegiului Național Ștefan cel Mare pentru găzduire”, ne-a declarat Diana Pricop, președintele TSD Târgu Neamț.

C.T.S

Articolul precedentVitezoman amendat și cu permisul suspendat
Articolul următorTânără rănită într-o coliziune la Roznov. Șoferul care a produs accidentul băuse
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.