Sărbătorirea Zilei Mondiale a Apei, în fiecare an, pe data de 22 martie, are ca scop informarea utilizatorilor despre problemele legate de necesitatea protejării cantitative și calitative a apelor și de a pune în adevărata lumină rolul, îndatoririle și responsabilitățile celor cu atribuții în întreținerea, valorificarea și protejarea surselor de apă.

Tema din acest an a Zilei Mondiale a Apei este Natura nepoluată pentru apa de calitate”.

Compania Judeţeană ApaServ S.A. va organiza în perioada de 22.03.2018-30.03.2018  acţiuni de tipul ”Ziua porţilor deschise”, pentru vizite la obiectivele companiei (Staţii de tratare apa potabilă/ Staţii de epurare a apelor uzate).

Cu această ocazie, toți cei interesaţi vor putea să vadă îndeaproape fluxul tehnologic al captării şi distribuţiei apei potabile, importanţa Staţiilor de epurare şi procesele ce se desfăşoară în cadrul acestora.

Obiectivele vor fi vizitate în grupuri organizate, cu îndrumători-specialişti din cadrul companiei.

Grupurile organizate (în special cele de la școli) sunt rugate să se programeze, în baza unei solicitări ce poate fi depusă direct la registratura ApaServ din str. Lt. Drăghiescu, nr. 20, trimisă pe e-mail: office@apaserv.eu sau pe fax 0233/218.937.

Relații suplimentare pot fi obţinute la Biroul de presă, tel. 0233/233.340 int. 120.

Vă așteptăm cu drag!

Articolul precedentCSM Ceahlăul, între FIFA 2018 şi FC Botoşani
Articolul următorSoțul fostei primărițe de Gîrcina a fost găsit la Piatra-Neamț
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.