0:00

Comisarul șef Petcu s-a pensionat, Poliția Târgu Neamț are alt șef interimar, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiComisarul șef Costel Petcu s-a pensionat de săptămâna trecută, după 27 de ani de activitate în sistem, din care 26 de ani a lucrat la Poliția Târgu Neamț și un an a condus Poliția municipiului Piatra-Neamț, pe bază de împuternicire. Comisarul șef Petcu a plecat la pensie de pe funcția de șef , tot împuternicit, al Poliției Târgu Neamț, funcție rămasă vacantă după pensionarea comisarului șef Victor Costinel Vlad.

În momentul de față, Poliția Târgu Neamț este condusă de comisarul șef Ștefan Roșioru Păuna, care este specializat în cercetări penale și a lucrat ani de zile la Târgu Neamț, după care s-a transferat la Piatra-Neamț, iar acum s-a întors la primul loc de muncă, în postura de împuternicit ca șef de subunitate. Împuternicirea este valabilă 6 luni și se poate prelungi pentru aceeași perioadă o singură dată.

Punem accent pe siguranța cetățeanului. Aceasta va fi prioritatea. Trebuie să asigurăm respectarea drepturilor și a libertăților”, ne-a declarat Ștefan Păuna.Comisarul șef Petcu s-a pensionat, Poliția Târgu Neamț are alt șef interimar, ZCH NEWS - sursa ta de informații

Revenind la comisarul șef Petcu, dumnealui a lucrat 25 de ani doar în echipă de cercetare, ca judiciarist și criminalist, și de-a lungul carierei s-a remarcat prin seriozitate, responsabilitate și modestie. Având în vedere că este tânăr pensionar, cel mai probabil se va orienta spre o activitate care să-i ocupe timpul, dar în niciun caz nu se gândește să se implice în politică, deși există exemple de succes în zona Târgu Neamț.

C.M.Comisarul șef Petcu s-a pensionat, Poliția Târgu Neamț are alt șef interimar, ZCH NEWS - sursa ta de informații

Articolul precedentProbleme pentru unii utilizatori ai platformei Google
Articolul următorProgramări telefonice pentru Serviciul de permise Roman, plata taxelor se face online