accident-moped-noaptea-03Doi tineri, unul de aproape 30 de ani și celălalt de 32 de ani, au fost răniți grav într-un accident, care s-a întâmplat, în noaptea de 14 spre 15 septembrie, la Cordun.

Ambii se aflau pe un moped, care a intrat pe sensul opus de mers, din motive care n-au fost stabilite încă, și s-a izbit violent de o bordură.

Unul dintre tineri a fost proiectat pe carosabil, iar celălalt pe trotuar și cum niciunul nu avea cască, cele mai grave lovituri au fost la cap.

Două ambulanțe s-au dus la locul accidentului și i-a preluat pe răniți, ambii aflați în comă.

Cel de 30 de ani, a cărui identitate nu a putut fi stabilită pe loc, a fost diagnosticat cu traumatism cranio-cerebral acut deschis cu plagă epicraniană, a fost dus inițial la Spitalul Roman și apoi transferat la Spitalul de neurochirurgie Iași.

Al doilea rănit a fost stabilizat la Roman, nu s-a pus problema transferului,  însă în funcție de evoluția stării sale este posibil ca medicii să ia o astfel de decizie.

”Polițiștii continuă cercetările, pentru a stabili atât împrejurările exacte în care s-a produs accidentul cât și cine conducea mopedul”, a precizat comisarul Constantin Irina, din cadrul Biroului de presă al Poliției Neamț. (C.M.)

Articolul precedentA început școala, se caută profesori!
Articolul următorMaster Plan de Transport cu… SĂNĂTATE şi VIAŢĂ LUNGĂ!
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.