Colonelul Claudiu Găman, adjunctul ISU Neamț, se pensionează, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiSchimbările la comanda ISU Neamț continuă, pe final de an, cu pensionarea col. Claudiu Găman, adjunctul inspectorului șef. Militar de carieră, ofițerul va împlini 48 de ani peste două luni și a ales să se retragă începând cu ianuarie 2021.

Absolvent al Facultății de Pompieri din cadrul Academiei de Poliție „Al.I. Cuza” București, în anul 1995 a fost încadrat la Compania de pompieri Roman și a fost în primul an locțiitor de comandant. Din 1996 până în 2000 a fost locțiitor de comandant la Compania de pompieri Târgu Neamț, apoi până în toamna anului 2012 a fost șef Birou Logistică la ISU Neamț. Avansarea în carieră a continuat, fiind șeful Serviciului Prevenire până în anul 2017, când în urma reorganizării inspectoratului a ajuns la comandă, ca adjunct.

În anul 2003, col. Claudiu Găman a obținut a doua licență, de economist, după absolvirea Facultății Științe Economice și Administrație Publică Suceava, urmată de două mastere – unul în management public și celălalt în siguranța la incendii a construcțiilor. În anul 2015 și-a dat doctoratul în geografie, mai exact despre fenomenul zăpor tratat în lucrarea Hazarde naturale generatoare de situații de urgență în arealul văii Bistriței, între comuna Borca și barajul Izvoru Muntelui.

De-a lungul carierei a parcurs numeroase cursuri de perfecționare, inclusiv de oratorie cu ajutorul programării neurolingvistice (NLP) și a publicat mai multe articole de specialitate.

C.I.

Articolul precedentISU Neamț are conducere nouă
Articolul următorBătrâni amenințați cu cuțitul și jefuiți în propria casă

2 COMENTARII

  1. Cam batran, adevarat ! Ar fi trebuit sa iasa la pensie de pe la 30 de ani.
    Ce sa mai faca la ISU la 48 de ani, saracul, nici bastonul nu-l mai ajuta.
    Am ajuns de rasul lumii, vom fi in continuare prostii lumii, tinand la pensie pe sume
    imense astfel de specimene !

Comments are closed.