Toate județele Regiunii Nord-Est sunt sub atenționare cod portocaliu de furtuni cu toată suita de manifestări caracteristice, vânt, tunete și fulgere și cel mai probabil grindină. Avertizarea vizează aproape toată jumătatea de est a țării, inclusiv județele Neamț, Suceava, Botoșani, Iași, Bacău și Vaslui. Meteorologii spun că ne putem aștepta la instabilitate atmosferică accentuată pe 30 august, de la ora 12:00 până la ora 23:00.

Cod portocaliu de furtuni în Regiunea Nord-Est, ZCH NEWS - sursa ta de informații„În nordul și estul Munteniei, estul Transilvaniei și în Moldova, vor fi perioade cu instabilitate atmosferică accentuată. Vor fi intensificări ale vântului (rafale în general de 70-80 km/h), pe arii restrânse vijelii puternice, averse torențiale, descărcări electrice și grindină. În intervale scurte de timp (1-3 ore) sau prin acumulare cantitățile de apă vor fi de 35-40 l/mp și izolat peste 50-60 l/mp”, conform Administrației Naționale de Meteorologie. (G.S.)

Articolul precedentAccident cu victimă de la o neacordare de prioritate
Articolul următorDeputat PNL Mara Calista: Modificări importante în ceea ce privește protecția copilului, combaterea fenomenului violenței domestice și combaterea scăderii demografice în România
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.