0:00

Agenția Națională de Meteorologie (ANM) a emis avertizare cod portocaliu pentru mai multe localități din județele Suceava și Neamț, valabilă la data de 27 iunie, între orele 14:15 și 15:30. Fenomenele avertizate includ averse torențiale care vor acumula local între 25 și 40 l/mp, frecvente descărcări electrice, intensificări ale vântului și grindină.

Cod portocaliu. Averse torențiale și grindină în Suceava și Neamț, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiZonele vizate din județul Suceava includ localitățile Vatra Dornei, Broșteni, Fundu Moldovei, Șaru Dornei, Dorna Candrenilor, Pojorâta, Dorna-Arini, Crucea, Iacobeni, Panaci, Poiana Stampei, Coșna și Ciocănești. În județul Neamț, avertizarea se aplică pentru localitățile Bicaz-Chei, Bicazu Ardelean, Dămuc și Tașca.

Inspectoratul General pentru Situații de Urgență (IGSU) va transmite mesaje de tip Ro-Alert pentru a informa populația despre condițiile meteorologice severe și măsurile de precauție necesare. Locuitorii din zonele vizate sunt sfătuiți să evite deplasările neesențiale și să ia măsuri de protecție împotriva fenomenelor meteorologice extreme.

Denisa POPA

Articolul precedentUn copil de 7 ani a ajuns la spital, după ce a dat foc apartamentului
Articolul următorȘase adulți și un copil implicați într-un accident rutier la Bozieni
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.