0:00

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis o nouă avertizare COD GALBEN, de „instabilitate atmosferică temporar accentuată”, pentru judeţele Bacău, Neamţ, Suceava şi Vaslui. Aceasta este valabilă astăzi, 29 iunie, în intervalul orar 12:00-22:00.

COD GALBEN pentru judeţele Bacău, Neamţ, Suceava şi Vaslui, ZCH NEWS - sursa ta de informații„În zona Carpaților Orientali și în estul Carpaților Meridionali, precum și în cea mai mare parte a Moldovei, în nord-estul Munteniei și nordul Dobrogei, instabilitatea atmosferică va fi temporar accentuată și, mai ales după-amiaza, vor fi averse torențiale, descărcări electrice și, izolat, grindină și vijelii. În intervale scurte de timp, cantitățile de apă vor depăși local 20-40 l/mp. Manifestări de instabilitate atmosferică vor mai fi pe alocuri și în restul teritoriului”, potrivit meteorologilor. (M. CONSTANTINESCU; HARTA: ANM)

Articolul precedentBacalaureat: 3.227 de liceeni din Neamț înscriși la a două probă din sesiunea iunie 2021, ce subiecte au primit
Articolul următorDeputat PNL Mara Calista: „Este nevoie de investiții pentru a-i ajuta pe cei vulnerabili să se simtă protejați”
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.