0:00

Actualizare: Pentru localităților Tarcău și Dămuc din județul Neamț a fost emisă o avertizare cod portocaliu valabilă până la ora 15.30. Fenomenele avertizate includ: averse ce vor cumula peste 35-40 l/mp, frecvente descărcări electrice, grindină și vijelii.

Știre inițială: Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis avertizare COD GALBEN, de „instabilitate atmosferică accentuată”, pentru judeţele Regiunii Nord-Est. Aceasta este valabilă astăzi, 12 iulie, între orele 11:00-23:00.

COD GALBEN Instabilitate atmosferică în Regiunea Nord-Est, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiÎn cea mai mare parte a zonei montane, în Moldova, nordul și estul Munteniei și, local, în Dobrogea vor fi perioade cu instabilitate atmosferică accentuată, ce se va manifesta prin averse torențiale, descărcări electrice, vijelii și pe alocuri grindină. În intervale scurte de timp sau prin acumulare, cantitățile de apă vor depăși 25-40 l/mp. Astfel de fenomene se vor semnala pe arii mai restrânse și în Crișana, Maramureș și Transilvania”, potrivit ANM. (M. CONSTANTINESCU; HARTA: ANM)

Articolul precedentL4&L5 AJF Neamţ anunţă reluarea campionatului judeţean
Articolul următorMuniţie găsită de un detectorist în pădurea Duseşti
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.