Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis avertizare COD GALBEN, de instabilitate atmosferică, pentru judeţele Bacău, Botoşani, Neamţ şi Suceava. Aceasta este valabilă astăzi, 23 iulie, până la ora 23:00.

„În vestul, nordul și centrul țării și, local, în sud și est, vor fi perioade cu instabilitate atmosferică accentuată, ce se va manifesta prin averse torențiale, descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului, vijelii și grindină. Îndeosebi, în intervale scurte de timp, cantitățile de apă vor depăși 20-25 l/mp și, izolat, 30-50 l/mp”, precizează ANM.

Şi informarea meteorologică a fost prelungită până pe 25 iulie, la ora 10:00. La deal și la munte, precum și în centrul teritoriului, apoi și în vest și sud-vest, vor fi perioade cu instabilitate atmosferică. Aceasta se va manifesta prin averse ce vor avea și caracter torențial, descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului, vijelii și grindină. Cantitățile de apă vor depăși 20-25 l/mp și, izolat, 30-35 l/mp. Până la sfârșitul acestei săptămâni, vor fi perioade cu instabilitate atmosferică accentuată, îndeosebi în jumătatea de vest a țării, la deal și la munte”, menţionează aceeaşi sursă. (M. CONSTANTINESCU, HĂRŢI: ANM)

Articolul precedentNeamț: 3.608 copii înscriși în clasa pregătitoare, pe 3.678 de locuri
Articolul următorMai multe curți inundate după o ploaie torențială
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.