0:00

Coadă la alimentele UE la Târgu Neamț, ZCH NEWS - sursa ta de informații

De câteva zile, la Târgu Neamț, în fiecare dimineață, în spatele primăriei, se formează cozi la ajutoarele ce constau în alimente de la UE. Zeci de beneficiari ai acestor alimente gratuite stau la cozi în așteptarea primirii pachetelor ce le ajung câteva săptămâni. În jur de 2.000 de târgnemțeni beneficiază de aceste alimente gratuite. Două TIR-uri încărcate cu produse alimentare de bază neperisabile au fost trimise la Târgu Neamț, pentru a fi oferite familiilor și persoanelor singure încadrate la legea 416, șomerilor, pensionarilor cu venituri sub 400 de lei, persoanelor cu handicap grav și accentuat, persoanelor invalide, veteranilor și văduvele de război. Fiecare persoană va primi un pachet cu o cantitate fixă: făină albă: 14 kg, mălai: 7 kg, paste: 500 gr, roșii în suc propriu: 800 gr, zacuscă: 400 gr, conservă carne de porc: 900 gr, miere de albine: 250 gr, zahăr: 2 kg. (C.T.S.)

Articolul precedent2014, fără bonusuri și tichete de masă
Articolul următor”Şmecherii de Bucureşti”

1 COMENTARIU

  1. Au beneficiat tiganii care dupa ce s-au vazut cu traistile pline au facut pachete care contineau 2 pungi de faina alba, 2 pungi de faina porumb, 2 sticle de ulei si 2 pungi de zahar si le-au vandut angajatilor din primarie cu 20 de lei pachetul.

    Hei d-le primar, ca angajati amarati aveti!!!! Ia vedeti pe jos la parter ce fac domnii de la impozite ? Halal exemplu si halal functionari publici!!!!

Comentariile sunt închise.