Clubul Petrotub Roman împărțit gratis între 7 instituți, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiFostul Club Petrotub, care a fost recuperat de Consiliul Județean de la Primăria Roman, va fi pus gratuit la dispoziția a nu mai puțin 7 instituții de interes public din județul Neamț. Pensionarii, militarii în rezervă și în retragere, sportivii de performanță ai municipiului Roman sunt printre categoriile care au nevoie de spații unde să-și desfășoare activitatea.

Astfel, Casa de Pensii Neamț va avea un punct de lucru, instituția primește camerele 7 și 10 din corpul A al fostului club Petrotub. Jandarmeria Neamț își face subunitate în municipiu și primește camerele 2, 3, 4 și 5 plus garajul, pentru autospeciale. Parterul revine filialei Roman a Uniunii Generale a Pensionarilor din România, respectiv 179 mp. În vreme ce Sindicatul Liber Petrotub rămâne în camera 6, de 25 mp, suficientă și pentru cursurile obișnuite, dar și pentru instructajul de protecția muncii, ședințe și alte asemenea activități.

Filiala Roman a Asociației Naționale a Cadrelor Militare în Rezervă și în Retragere „Alexandru Ioan Cuza” primește camerele 22 și 25 în același corp de clădire.

Pentru punctul de lucru ce va fi deschis la Roman, s-au găsit 25 mp – camera 24 – și pentru ADI ECONEAMȚ. În vreme ce Clubul Sportiv Municipal Roman rămâne cu camerele de la 15 la 20 pentru activități sportiv-administrative, plus întreg corpul C3 și firește terenurile de tenis de câmp în suprafață de 880 mp.

Spațiile sunt propuse a fi date în folosință gratuită pe o perioadă de 5 ani, iar proiectul va fi probabil aprobat de consilierii județeni în ședința din 29 martie.

C.I.

Articolul precedentVIDEO. FOTO. Accident mortal la Cornu Luncii
Articolul următorCod galben de vânt puternic în Neamț, Suceava, Bacău
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.