Claudiu Ladan, elev în clasa a XI-a la Colegiul Național „Petru Rareș” Piatra Neamț, s-a calificat în marea finală a unui prestigios concurs național de limba engleză – „Mirunette English Competition”, la care au participat inițial peste 6.000 de școlari.

„Dintotdeauna am vrut să-mi demonstrez calitățile mele la limba engleză, participând de-a lungul anilor la diferite concursuri, mereu dorind să-mi depășesc limitele. Am primit, cu bucurie și onoare, vestea că mă număr printre primii 10 finaliști din țară în cadrul celei mai importante competiții de limba engleză «Mirunette English Competition»”, a mărturisit Claudiu Ladan.

Pasionat de actorie, cunoscutul realizator de emisiuni TV pentru tineri va participa, duminică, 21 mai, la etapa finală, care va consta într-un interviu de 30 de minute în limba engleză și o probă surpriză. El va concura la categoria 14-17 ani, alături de alți 9 competitori.

„Știu că va fi o competiție acerbă, dar sunt încrezător că orice s-ar întâmpla, acest concurs reprezintă o experiență deosebită”,  a mai spus elevul pietrean.

Claudiu Ladan a revigorat, după 10 ani de pauză, activitatea celebrei trupe de teatru Teen-Act a CN „Petru Rareș”, punând în scenă câteva spectacole inspirate. (Ana MOISE)

Articolul precedentJandarmul – prietenul care la nevoie se cunoaște
Articolul următorGALERIE FOTO Campionat Regional de Minirugby la Târgu Neamţ
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.