troleibuz 01Președintele Consiliului Județean Neamț a făcut astăzi, 11 noiembrie, un anunț de natură să bucure contribuabilul nemțean: sunt bani la fondul de rezervă! Și deloc puțini!După ședința în care au fost alocați bani pe bandă rulantă pe tot felul de asocieri, în numele Sfântului Interes Public Județean, prăznuit cam la fiecare întâlnire în plen a legislativului, Constantin Iacoban le-a spus colegilor că, pe finalul lunii, îi va chema la o nouă rundă.

Vom face ședința ordinară mai târziu în această lună, pentru a lăsa posibilitatea UAT-urilor să folosească fondurile alocate pentru spitale (Târgu Neamț, Bicaz și Roman – n.r.). Dacă nu vor cheltui acești bani, fondurile vor fi redistribuite, dar am zis să le lăsăm două-trei săptămâni, să vedem cum se mișcă. În fondul de rezervă avem bani, inclusiv 600.000 de lei care au fost destinați celor de la Troleibuzul și pe care nu îi pot folosi, pentru că nu îndeplinesc condițiile. Banii trebuie valorificați, cheltuiți conform legii. Să nu pierdem banii la sfârșit de an”, a spus Constantin Iacoban.

Fondul de rezervă al județului însumează în acest moment fix 1.003.000 lei, cu tot cu cele șase sute de mii pe care îi poftește societatea proprie, Troleibuzul, pentru a-și achiziționa trolee noi. Oficialii CJ Neamț spun însă că vor trebui îndeplinite niște condiții, iar toate aceste ”aspecte” se vor lămuri în ședința ordinară de la finalul lunii noiembrie. (D.O.)

Articolul precedentȘedință cu o grămadă de interese și bani la CJ Neamț
Articolul următorŞantaj de 15.000 € premiat cu o “cazare” la penitenciar
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.