Consilierii judeţeni vor decide, vineri, 31 martie, dacă judeţul va participa la Târgul Internaţional Expo-Real 2017, care se va desfăşura la München, în perioada 4-6 octombrie 2017. Cheltuielile sunt estimate la 86.000 de lei şi ar trebui suportate din bugetul judeţului.

Proiectul de hotărâre prevede şi un parteneriat, motivat de „necesitatea creşterii economice locale, a creării de locuri de muncă şi a dezvoltării durabile în Regiunea de Nord-Est prin atragerea de investiţii străine şi în conformitate cu Hotărârea numărul 17 din 19 decembrie 2016 a Consiliului pentru Dezvoltare Regională, se încheie următorul acord de parteneriat între: Asociaţia Camera de Comerţ şi Industrie Româno-Germană (AHK România), organizatorul standului României în cadrul evenimentului EXPO-REAL 2017, (…) Agenţia pentru Dezvoltare Regională Nord-Est şi Judeţul Neamţ prin Consiliul Judeţean Neamţ„.

La târg participă şi consiliile judeţene Bacău, Botoşani, Iaşi, Suceava şi Vaslui. Participarea judeţului Neamţ include proiectare, construcţie, montaj stand, un loc la masa regiunii cu personalizare, logo pe panoul cu toate logourile expozanţilor,  buzunar prospecte pe peretele lateral al standului şi acces la spaţiu comun pentru discuţiile individuale, precum şi  servicii de promovare către toţi participanţii la târg şi grupul ţinta dinGermania.

Tot din proiect aflăm că participarea necesită cheltuilei care „se ridică la 10.335 euro + 19% TVA. Preţul este valabil doar în condiţiile participării în cadrul standului României ca Regiunea de Nord-Est. După semnarea acordului de participare se va achita în avans suma de 7.000 de euro +19% TVA, până la data de 28 aprilie 2017. Restul sumei urmând a fi achitată până cel târziu în data de 1 august 2017„.

Celelalte cheltuieli privind realizarea materialelor de promovare, transportul, cazarea şi diurna pentru un reprezentant al CJ Neamţ la eveniment, sunt de 27.500 lei. (Gianina BUFTEA)

Articolul precedentPrimarul de Borlești a pierdut prima rundă a procesului cu ANI
Articolul următorACTUALIZARE Accident grav la Crucea Sf. Andrei! Concluzia Poliţiei Rutiere!
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.