reclama autocenter

Bogdan Puşcaşu îşi mai îndeplinește atribuţiile de administrator public al municipiului Piatra Neamţ până la sfârşitul acestei luni, când îi expiră preavizul și i se va încheia contractul de muncă pe care îl are cu Primăria Piatra Neamț.

În aceeași situație sunt și consilierii personali ai primarului Dragoș Chitic, rămași, de asemenea, fără posturi în schema de personal a primăriei, după ce plenul consilierilor locali a votat modificarea statului de funcții și-a organigramei instituției.

În acest moment, cei patru – administratorul şi trei consilieri personali ai primarului – au fost notificaţi conform legii. Notificarea a fost făcută pe data de 2 mai. Există o perioadă de preaviz, ceea ce înseamnă că, la sfârşitul lunii mai, vor înceta contractele de muncă pentru cele patru persoane”, a declarat primarul Dragoș Chitic.

Acesta nu pare a fi însă dispus să renunțe foarte ușor la city-managerul Pușcașu (ori, poate, la consilierii săi?) și anunță că ”La sfârşitul acestei luni, în şedinţa de Consiliu Local, se va repune pe ordinea de zi proiectul şi sper într-o rezolvare favorabilă  a acestei situaţii, la urma-urmei în interesul oraşului”.

Pe 30 martie, în plen, s-a adoptat o hotărâre care a modificat organigrama și statul de funcții ale Primăriei, fiind desființate cele patru posturi.

Gianina Buftea

Articolul precedentO familie din Roman a plonjat, cu mașina, într-un pârâu din Pipirig
Articolul următorEvaluarea Naţională: mai mulți absenți la matematică!
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.