0:00

Circa 400 de mașini au fost trase pe dreapta în minivacanță, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiÎn perioada liberelor ocazionate de Ziua Copilului și Rusalii polițiștii rutieri au fost la serviciu, iar în câteva zile au tras pe dreapta sute de mașini, având loc cam tot atâtea testări pentru depitarea celor care sunt sub influența alcoolului sau a altor substanțe. ”Au fost efectuate aproximativ 300 de testări cu aparatele etilotest și 30 de testări cu aparatele drugtest, fiind verificate aproximativ 400 de vehicule. Pentru abaterile constatate, polițiștii au reținut 18 permise de conducere și au retras 7 certificate de înmatriculare”, anunță Poliția Neamț.

Pe 2 iunie, în intervalul orar 16:00-19:00, polițiștii rutieri au acționat în special pe sectorul de drum DN2-E85, în noaptea de 3 spre 4 iunie, în intervalul 20:00-04:00 au fost la Târgu Neamț și Piatra Neamț, iar în noaptea de 4 iunie polițiștii s-au aflat la Bicaz și Roman. Oamenii legii au depistat în flagrant un șofer ce conducea sub influența băuturilor alcoolice și au aplicat 61 de sancțiuni contravenționale.

Având în vedere că pe 5 iunie e ultima zi liberă, se așteaptă valori mari de trafic deoarece toți cei care au fost în alte destinații se întorc acasă, polițiștii rutieri vor fi prezenți pe sectoarele de drum și în zonele unde se înregistrează evenimente rutiere, pentru prevenirea acestora și combaterea principalelor cauze generatoare.

(G.S.)

Foto ilustrativă: arhivă

Articolul precedentAccident cu victimă, șoferul a plecat de la locul faptei
Articolul următorDe ce să alegi un site de pariuri cu o gamă largă de opțiuni de plată
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.