Cine mai dă un rachiu?, ZCH NEWS - sursa ta de informații

După ce am sta și ne-am cugetat pe noi despre recenta descentralizare trâmbițată de Useleu, am ajuns la concluzia că musai cineva o să trebuiască să ia măsuri de redistribuire a bănetului în județ, că nu o să fie cușher pentru o seamă să se parcheze toate soțietățile sub cejeulcondus de dom„Culiță (să trăiți!). Acuma, noi nu-i bănuim pe cei den pesedeu că ar fi abnegați la o asemenea acțiune, dar dumele zice că nu le prea convine să fie totul la pixul lui dom` președinte, drept pentru care au niște variante de lucru. Ori se dau bine pe lângă șăf și mai picură ceva, ori își schimbă șefu`, ori pun de-o majoritate gheboasă și o transformă în Gică Contra.

O dumă din târgu` cu cetate zice că dom` premare e roșu în obraji și vesel nevoie mare. Păi e și normal să fie așa că i-o priit vizita în Moldova unde s-o lăsat cu un vin roș, bașca o schimbat aeru` în ocțident cu junele șăf de la pesedeu, ca să vază cum merge urbea condusă prin semeseuri. Acuma, noi nu vrem să-l speriem, da` un șpionete de-al nostru ne-o zis pă firu scurt că în dosaru` care i-o stat de gât o vreme și s-o achitat până la urmă, ar fi niște moșmande care nu se pupă cu rezoluția. Așa că mare lucru, dacă nu comva o să se lase cu uși deschide pă la juștiția cu sabie și balanțe. Și iar hârtii, iar avocați, iar …

Suntem fleașcă de bucuroși, că la noi este și firme care o fost premiate într-un eveniment monden ghebos și așteptăm premianții să dea și ei câte o glajă de rachiu, dacă le-o rămâne de la zaiafeturile făcute dă ei. Acuma, noi extindem felicitările și la firmele falimentare, dar premiate ca și cum ar fi pă val, bașca felicităm și pă cei care nu au fost primiți la zaiafet pentru că ar fi deranjat obraji supțiri și brâuri de lână să fie contemporani în aceeași incintă cu mnealor. Noi nu ne-am făcut firmă, nu de alta, dar nu am fi vrut să luăm toate premiile și apoi să avem de dat de băut la tot județu`, că producția de smochini n-o fost ca-n ceilanți ani și nici duduș sârbesc nu o avut un an bun pentru peturi. Mai așteptăm.

Articolul precedentFC Ceahlăul – scurt istoric
Articolul următorApel către suporteri