0:00

Cinci persoane care locuiau ilegal într-un imobil au fost evacuați de Poliția Roman, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiO acțiune a polițiștilor din Roman desfășurată în week-end-ul 13-14 aprilie a vizat „prevenirea și combaterea infracțiunilor stradale, infracțiunilor comise cu violență, asigurarea unui climat de ordine și siguranță publică”, după cum menționează un comunicat al IPJ Neamț.

Pe lângă cele 47 de sancțiuni acordate, a ieșit în evidență un caz. Într-o acțiune coordonată de către polițiștii de la investigații criminale și cei de ordine publică din Roman, au fost depistate în flagrant cinci persoane, care locuiau în mod ilegal într-un imobil, fără acordul proprietarului. Incidentul a avut loc sâmbătă, 13 aprilie, iar persoanele implicate au vârste cuprinse între 24 și 43 de ani.

Imediat ce au fost descoperiți, suspecții au fost conduși la sediul Poliției municipiului Roman, pentru a fi supuși unor investigații amănunțite. Dosarul penal deschis în legătură cu acest incident vizează săvârșirea infracțiunii de violare de domiciliu.

Denisa Popa

Foto: IPJ Neamț

Articolul precedentMașină furată din Marea Britanie, depistată în Neamț
Articolul următorPrimarul social-democrat Ioan Filip, candidat pentru un nou mandat în fruntea comunei Zănești
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.