0:00

Cinci incendii în prima zi a anului în Suceava, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiDe ieri, 1 ianuarie, începând cu ora 4,30 până astăzi, 2 ianuarie, la ora 1,25, pompierii suceveni au intervenit pentru stingerea a nu mai puțin de cinci incendii, toate destul de puternice, în gospodării din orașul Cajvana și comunele Dornești, Țărna Mare, Bosanci și Arbore.

Unul dintre cele mai solicitante a fost cel de la Bosanci, unde pompierii Detașamentului Suceava au intervenit împreună cu lucrători ai Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență din localitate cu patru autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD.

Cinci incendii în prima zi a anului în Suceava, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiLa sosirea echipajelor, ardeau generalizat acoperișul casei de locuit, magazia de lemne și grajdiul animalelor cu pericol de propagare la proprietățile învecinate.

Paramedicii SMURD au acordat primul ajutor medical la două femei, de 67 de ani și 63 de ani, care au suferit atacuri de panică, dar au refuzat transportul la spital.

Cinci incendii în prima zi a anului în Suceava, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiAu ars: acoperișul casei de locuit, construit din lemn și acoperit cu tablă, pe o suprafață de aproximativ 80 de mp, magazia din lemn pe o suprafață de 60 de mp, șura și adăpostul de animale pe o suprafață de 120 de metri pătrați. În incendiu, au pierit o vacă și un vițel.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost un cablu electric defect care, prin efectul termic a aprins materialele combustibile de alături.

Incendiul a fost anunțat la ora 21,10 și a fost lichidat după patru ore, în jurul  orei 01:10.

Angela Croitoru

Foto: ISU Suceava

Articolul precedentCursurile se reiau în 3 ianuarie 2022, după cea mai scurtă vacanță de iarnă
Articolul următorFOTO. Carambol între patru autoturisme. Doi adulți și doi copii au ajuns în spital
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.