Primarul Dragoș Chitic pare să aibă mare încredere în colegii din noul Consiliu Local, de vreme ce, pe 12 iulie, la consultațiile virtuale de pe Facebook, cu care ne-a obișnuit deja, a promis, tot virtual, că stadionul intră pe mâini bune de săptămâna viitoare.

Pietreanul i-a adresat următoarea întrebare: „Domn primar, cum este posibil ca în stadion să existe asemenea bălării… Degradarea este de la o zi la alta… Echipă se mai face?”, anexând, totodată, și o fotografie cu iarba care crește printre pavele.

Dragoş Chitic știe ce se va întâmpla înainte de votul consilierilor, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiLa câteva minute de când a primit întrebarea, edilul a oferit prompt și răspunsul: „Săptămâna viitoare numim un administrator la stadion, o societate a Consiliului Local, Locativserv, și se va face o întreținere corespunzătoare. Până atunci, transmit să se rezolve”. Semn că dorințele cetățenilor sunt anticipate atunci când este vorba de un interes major.

Planurile cu Locativserv au fost anunțate, ce-i drept, de câteva săptămâni, doar că darea în administrare către societatea Consiliului Local depinde de votul consilierilor locali, din ședința ordinară, care este programată abia pentru finalul săptămânii viitoare, pe 21 iulie. Consilierii vor decide atunci dacă sunt sau nu de acord cu darea în administrare, pentru patru luni, a stadionului către Locativserv, urmând ca, între timp, să fie pregătită procedura pentru demararea unei licitații unde să fie desemnat administratorul final. (Andreea AMARIEI)

Articolul precedent„Biblioteca de vacanţă” la „G. T. Kirileanu”
Articolul următorTraseul unui hoț cu ștaif, de la PNL la ”Martorii lui Iehova”
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.