bani2Un bărbat din judeţul Neamţ, care are o casă în comuna Ciocăneşti, judeţul Suceava, a fost jefuit chiar de omul căruia i-a oferit cazare.

În după-amiaza de 9 septembrie, bărbatul – care are 52 de ani, a sunat la 112 şi a reclamat că i-au dispărut banii şi actele din casă.

„În urma activităților întreprinse de polițiști, pe raza municipiului Vatra Dornei a fost identificat autorul faptei, un bărbat de 27 de ani, din județul Vâlcea”, se arată în comunicatul IPJ Suceava.

„Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că, la 08.09.2015, în jurul ore 17, bărbatul de 27 de ani a ajuns la locuința persoanei vătămate, solicitându-i cazare pentru mai multe zile, iar în data de 09.09.2015, în jurul orei 16.30, victima a constatat că suspectul a plecat și a sustras aproximativ 4.000 lei și diferite documente personale”.

Când l-au percheziţionat pe hoţ, poliţiştii au găsit asupra lui 3.760 lei și 100 euro, dar şi documentele reclamantului. În cauză s-a întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt. (ZCH NEWS)

Articolul precedentCampioni la numărul de funcţionari! Vezi ce judeţe conduc în topul naţional!
Articolul următorŞi-au făcut damblaua: au scos Ginkgo Biloba de la compensate!
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.