carrefour-tva„Clienţii vor regăsi TVA-ul scăzut la 19% în preţul plătit la casele de marcat, începând cu 1 ianuarie 2017 pentru categoriile de produse precum: băuturile alcoolice, detergentii, cosmeticele şi produsele de curăţat, florile şi plantele neconsumabile, precum şi toate produsele nealimentare (cu exceptia celor care au deja TVA de 5%)”, anunţă Carrefour într-un comunicat de presă.

Începând cu 1 ianuarie 2017, clienții Carrefour vor beneficia de această scădere în toate magazinele grupului din ţară: hipermarketurile Carrefour, supermaketurile Market și Billa, magazinele de proximitate Express si Contact şi magazinul online: Carrefour Online.

„Ne cerem scuze anticipat clienţilor noştri, însă, datorită faptului că în magazine sunt peste 30.000 de etichete de schimbat, această schimbare se va face treptat. Este posibil ca aceştia să găsească pentru încă câteva zile la raft, etichete cu TVA-ul de 20%, deşi preţul plătit va fi garantat cel mai mic, cu TVA de 19%. O modalitate extrem de rapidă şi la îndemână de verificare a preţului este prin aplicaţia mobilă Carrefour Pay, care, prin scanarea codului de bare a produsului, afişeaza preţul care va fi plătit efectiv la casă, în acest caz, cel cu TVA scăzut la 19%”, a declarat Andreea Mihai, director de Marketing&Comunicare, PR&Solidaritate, Dinamică Comercială&Pricing Carrefour România. (ZCH NEWS)

Articolul precedentFost jucător al campioanei FibrexNylon este președinte la Reșița
Articolul următorIncendiu violent la casa unui om de afaceri
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.