0:00

CFR CĂLĂTORI: Trenurile circulă în regim de iarnă, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiÎn urma avertizărilor meteo de ninsoare, vânt și temperaturi scăzute, emise de Administraţia Naţională de Meteorologie, CFR Călători informează pasagerii că trenurile vor circula, conform reglementărilor specifice condițiilor de iarnă, la nivelul companiei fiind instituit Comandamentul de Iarnă, se precizează într-un comunicat de presă. Pentru preîntâmpinarea unor eventuale perturbări în circulaţia feroviară, CFR Călători  a luat deja o serie de măsuri:

  • asigurarea locomotivelor Diesel de rezervă și pregătirea materialului rulant pentru circulație în condiții de iarnă;
  • suplimentarea echipelor de intervenție și asigurarea personalului necesar pentru deszăpezirea unităților proprii (revizii, depouri, etc);
  • pregătirea  suplimentară a a garniturilor şi verificarea acestora înainte de plecarea la drum.

„Întrucât există posibilitatea apariției de modificări/perturbări în circulația trenurilor, rugăm pasagerii ca, înainte de călătorie, să se informeze despre condiţiile meteo şi să apeleze telefonic Gara CFR din localitatea de plecare pentru informații actualizate despre mersul trenului cu care intenționează să călătorească. Numerele de telefon de la stațiile CFR, la care pasagerii pot cere informații, sunt publicate pe www.cfrcalatori.ro la secțiunea Info Utile/Informații Telefonice. Pasagerii pot primi, la cerere, contravaloarea biletelor/călătoriilor pentru eventuale parcursuri neefectuate, conform Regulamentului de transport pe calea ferată în vigoare. Mai multe detalii despre condiţiile de restituire a tarifelor de transport  sunt disponibile pe www.cfrcalatori.ro, se precizează în comunicatul citat. (ZCH NEWS)

Articolul precedentFC Ceahlăul: Cazan şi Ichim pe picior de plecare
Articolul următorLa minus 15 grade, pompierii sting incendiile cu apă „caldă”
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.