igi logoPoliţiştii Inspectoratului General pentru Imigrări – Biroul pentru Imigrări (IGI) Botoşani au organizat, în data de 25 iunie, o misiune de preluare, de la Penitenciarul Botoşani, a 5 bărbaţi de origine ucaineană, se precizează într-un comunicat de presă.

Persoanele, cu vârste cuprinse între 20 şi 28 de ani, au fost puse în libertate de către Penitenciarul Botoşani, iar, în urma verificărilor, s-a constatat faptul că 4 dintre aceştia au intrat ilegal pe teritoriul României, iar unul are dreptul de ședere expirat.

„Ca urmare a celor constatate, poliţiştii Biroului pentru Imigrări au emis pe numele străinilor decizii de returnare, 4 fiind îndepărtaţi sub escortă până la punctul de frontieră Siret, iar cel de-al cincilea a părăsit ţara voluntar. Totodată, la ieşirea din ţară pe numele lor a fost instituit consemnul de nepermitere a intrării pentru perioade cuprinse între 3 luni şi 5 ani”, potrivit comunicatului de presă citat.

Acţiunea s-a desfășurat cu sprijinul jandarmilor din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean „General de Brigadă Tudor Luchian” Botoșani. (ZCH NEWS)

Articolul precedentACTUALIZARE PNL a boicotat din nou! * Pericol de alegeri parţiale!
Articolul următorCOD PORTOCALIU DE FURTUNI ÎN NEAMŢ PÂNĂ MIERCURI DIMINEAŢĂ
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.