0:00

În perioada 23-27 aprilie, Muzeul Cetatea Neamţ va fi închis publicului, pentru curățenia de primăvară, iar de pe 28 aprilie va avea program de vizitare între orele 10:00 și 18:00.

„Va fi revopsit podul de la intrare, vor fi revopsite podelele din interior, se va face curățenie, se vor lustrui vitrinele, astfel încât să fie curățenia gata până la vacanța de 1 mai, când ne așteptăm la un număr mare de turiști”, a declarat Dorin Nicola, directorul Complexului Muzeal Județean Neamț.

Cetatea Neamțului se închide pentru vopsit și lustruit vitrine, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiCât despre problema gravă a Cetății Neamț – infiltrațiile-, directorul CMJ a precizat că există un proiect, întocmit de Consiliul Județean, care prevede lucrări de hidrofobizare, dar și de îmbunătățire a condițiilor oferite vizitatorilor (acces pentru persoanele cu dizabilități și mărirea numărului de toalete), care se află în așteptarea finanțării.

Cetatea Neamț se află în topul obiectivelor vizitate din județ, având anual între 180.000 și 200.000 de vizitatori. (C.M.)

Articolul precedentUn an și jumătate la pușcărie pentru că a condus beat
Articolul următorSe repară şoseaua la Vama Albiţa
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.