reclama autocenter

Clădirea în care a funcționat odată centrala termică nr. 6, cunoscută ca centrala ciupercă, ar putea fi salvată. Autoritățile încearcă de un an să găsească un investitor care să-i ofere o utilitate. O idee a fost transformarea ei în centru SPA, dar omul de afaceri care a câștigat inițial licitația a abandonat investiția din cauza costurilor foarte mari. Acum, un alt investitor vrea să transforme clădirea într-un spațiu comercial.

La finele anului trecut, am primit o idee de la un investitor. Am purtat discuții și i-am cerut să vină cu un suport clar, un material care să fie mai apoi analizat în cadrul Direcției de Urbanism și cu consultarea Serviciului Comercial. După ce vor fi aduse toate ajustările, vom vedea și dacă va prinde contur, a declarat primarul Laurențiu Leoreanu.

Anul trecut, Primăria Roman a realizat un sondaj online prin care romașcanii să vină cu idei despre ce ar fi cel mai potrivit să se construiască în fosta centrală. Cele mai multe propuneri au fost pentru realizarea unui restaurant, a unei săli de fitnes sau o spălătorie auto. Nimic din toate acestea nu s-a concretizat și din lipsă de investitori, dar și pentru că centrala se afla între blocuri, iar locatarii nu vor ca zona să fie aglomerată. (C. MATEI)

Articolul precedentBraconieri ba, ustensile da!
Articolul următorHCM Roman în faţa unui nou derby