reclama autocenter

Neculai Luca, președintele Asociației ”În munții Neamțului”, va fi stegar de 1 Decembrie, la Alba Iulia. El va pleca spre Blaj, în seara de joi, iar vineri dimineață se va întâlni cu mai mulți stegari, care vor merge pe jos până la Alba Iulia.

“Am primit invitație atât din partea Consiliului Județean Alba, cât și din partea Mitropoliei Ardealului. Voi merge cu un steag mare, de 10 metri, pe care l-am ținut la București, în timpul slujbei de sfințire a Catedralei Mântuirii Neamului”, a declarat Neculai Luca.

Duminică, 25 noiembrie, alături de 300 de nemțeni care au mers la evenimentul din Capitală, cu autocarele, plus alți 200 care au mers cu mașinile personale, Neculai Luca a ținut steagul – cel mai înalt din toată adunarea-, de la ora 8 dimineața, până la ora 17.

Pentru a marca Centenarul, anul acesta Asociația ”În munții Neamțului” a participat la 100 de evenimente, organizate special în cinstea Marii Uniri, în 40 de localități din județul Neamț și în 60 de localități din restul țării. (C.M.)

Articolul precedentAMICAL CSM Ceahlăul-Viitorul Curiţa 3-2 (2-2)
Articolul următorDoi copii răniți într-un accident în care au fost implicate 3 mașini
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.