Gheorghe Stefan

Ceahlăul caută antrenor, odată cu plecarea lui Viorel Hizo de pe banca tehnică a pietrenilor. Gheorghe Ștefan, președintele de onoare al Ceahlăului, a anunțat că încă nu s-a gândit la un nume. “Nu m-am hotărât și oricum decizia o va lua Consiliul de Administrație. Vom lua în calcul mai multe variante și vom decide. Trebui să fixăm un obiectiv pentru sezonul viitor, să stabilim un buget și apoi vom hotărî. Nu pot să spun nimic până nu semnăm. Deocamdată avem meci greu în capitală cu Rapid”, a declarat Pinalti. Antrenori liberi de contract, în acest moment sunt Petre Grigoraș, Ionel Ganea sau Liviu Ciobotariu, dintre cei consacrați sau chiar Costel Enache, care a rămas la dispoziția clubului atunci când a fost adus Viorel Hizo pentru ultimele trei etape. O variantă deloc de neglijat este și Gheorghe Poenaru, în prezent antrenorul Laminorului Roman. O vorbă bună pentru Poenaru poate pune și primarul Laurențiu Leoreanu, pentru ca transferul de la Roman la Piatra Neamț să se concretizeze. (C.S.)

Articolul precedentCentrul vechi Roman se licitează
Articolul următorPrefectul s-a lăudat cu donaţia anunţată de preşedintele Tărâţă

6 COMENTARII

  1. Poenaru sa ramana la Laminorul Roman. Nu are ce cauta la Ceahlaul!!! asta daca nu stiti cum sa retrogradati sezonul viitor. Variante ar mai fi… dar depinde si de buget…

  2. Cel mai bine era sa ramana si in ultimele etape tot Costel Enache. Mare lucru nu a facut in plus Viorel Hizo… Decat Dl. Poenaru sau altii din liga 2 sau 3, mult mai bine ar fi iar cu Costel Enache.

  3. Nea Gigi,lasa-ne naibii cu Poenaru asta! Deja,observ ca-i pregatiti “terenul”.Sa fiu al naibii daca mai venim la meciuri (noi astia putini ce-am ramas),daca-l aduceti pe acest “poet” in fotbal.Cu Enache “iepurasul fricos”,ne-am lamurit!

  4. Sa vina Enache inapoi. E important sa existe constanta. Enache ii cunoaste excelent. Mai bine sa aduca un fundas central

  5. M-ati inebunit cu Enache …Nu a luat Ceahlaul 59 de goluri nici cand a retrogradat si 18 infrangeri suntem de ras cu 34 pct…Fratilor a fost cel mai slab sezon din istorie, am facut mai multe puncte si cand am cazut cu infrangerea la Craiova (2-3). Daca raman 15 echipe (Sageata nu a luat licenta) nu mai rezistam cu incompetenti si improvizatii. Vor fi 28-30 de etape, orice meci pierdut conteaza…daca pierzi 15-16 meciuri din 28 te-ai CURATAT!

  6. Grigoras ar fi f. bun, dar e pretentios la bani.Poate Ionel Gane. Enache e bun, dar mai cautam o schimbare, ca un antrenor care sta mai mult de 2-3 ani la o echipa nu da prea mare randament mai departe deoarece prea se obisnuieste cu jucatorii…De Poenaru, nici nu poate fi vorba, daca vrem sa mai ramanem in lumea buna.Peste un an sa revina tot Enache, pt ca pune suflet.

Comments are closed.