0:00

Polițiștii din Bacău au rezolvat misterul unui furt din locuință. Ca urmare a investigațiilor făcute, pe 10 februarie au reușit să depisteze trei tineri, de 20-21 de ani, toți din comuna Mărgineni, bănuiți de săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

Ce se mai fură în ziua de azi: carne congelată, țuică și lucernă, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiDin cercetările polițiștilor a rezultat că, în noaptea de 06/07 februarie a.c., cei trei ar fi pătruns prin efracție în locuința unui bărbat de 82 de ani, din comună, de unde ar fi sustras aproximativ 36 litri de țuică și pachete cu carne congelată. Prejudiciul a fost recuperat în proporție de 95%”, anunță IPJ Bacău, într-un comunicat de presă, fără să precizeze ce anume erau cele cinci procente lipsă, deși e lesne de presupus. ”În cauză se continua cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat și în vederea stabilirii întregii activități infracționale a celor trei tineri”.

Tot pe 10 februarie, tot polițiștii din Bacău au găsit alți trei tineri, de 15-21 de ani, suspectați că ar fi furat 50 de baloți cu lucernă din gospodăria unui bărbat din comuna Valea Seacă, faptă ce ar fi avut loc în seara de 5 februarie. ”Pe timpul cercetărilor la fața locului, au fost identificați în apropierea locuinței 20 dintre baloții sustrași. În urma activităților desfășurate la data de 10 februarie a.c., prejudicial a fost recuperate în totalitate. În cauză se continua cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat”, mai anunță IPJ Bacău.

(ZCH News)

Articolul precedentDeputatul Mihaela Stoica: ”Copilul care, la 5-7 ani, cerșește pe stradă, peste 5-10 ani va tâlhări exact pe aceleași străzi”
Articolul următor”Un bătrân prevenit este un bătrân salvat!” – Polițiștii s-au dus la centrele pentru vârstnici
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.