Unibet este o casă de pariuri care de câţiva ani a început să se organizeze mai mult şi să înceapă să ofere servicii de top şi la noi în ţară, deşi în afara ţării este recunoscută drept una din cele mai bune case de pariuri online. Însă, la cei de la Unibet vei putea urmări şi o mulțime de meciuri, prin intermediul serviciului de streaming Unibet TV.

De ce să apelezi la un serviciu de streaming de la o casă de pariuri?

Probabil că mulţi vă întrebaţi de ce ar fi nevoie să apelaţi la serviciul de streaming pe care o casă de pariuri îl oferă pariorilor, în loc să urmărească pur şi simplu meciurile direct la televizor.

Păi în primul rând, serviciul de streaming live este necesar pentru orice pariu live, deoarece, parierea pe un eveniment live fără o mică analiză reprezintă pur şi simplu “pariul la întâmplare”. Iar Unibet, una dintre cele mai cunoscute case de pariuri din România (cu recenzii pe site-uri de profil Unibet pareri foarte bune) și foarte cunoscută și la nivel internațional, există această super opțiune.

Tocmai pentru a avea o analiză cât mai bună, Unibet oferă anual peste 30.000 de transmisiuni live prin intermediul serviciului de streaming denumit Unibet TV, iar tot ceea ce ai nevoie pentru a putea urmări meciul în platforma celor de la Unibet reprezintă un buget de 1 leu în cont.

Urmăreşte meciurile în timp real pe Unibet TV

Aşa cum spuneam, tot ceea ce ai nevoie pentru a putea urmări transmisiuni live în platforma Unibet TV reprezintă 50 de bani sau 1 leu în balanţă. Deci, trebuie să ai doar o balanţă pozitivă, iar balanţa din contul tău Unibet să nu fie “pe 0”, aşa cum s-ar spune.

Aşadar, la Unibet poţi să urmăreşti în mod aproape gratuit peste 30.000 de transmisiuni anual, iar, datorită acestor transmisiuni live video, poţi avea o analiză cât mai bună asupra evenimentelor și pariurilor online.

Ce meciuri se pot urmări pe Unibet TV?

Acum să revenim şi la cea mai importantă parte a acestui articol, de altfel şi partea principală a articolului, unde vom trece în revistă ce meciuri poţi urmări la Unibet TV.

Din punct de vedere al meciurilor de fotbal, pe platforma Unibet TV poţi urmări cele mai mari şi mai importante competiţii din Europa, dar şi competiţii mai puţin cunoscute, de pe continente precum Africa sau Asia.

Ca şi exemple de campionate ce pot fi urmărite în direct pe platforma de streaming a celor de la Unibet, regăsim Bundesliga, Spania Primera Division, Serie A, Ereedivisie, Premier League, Ligue 1 şi multe, multe altele.

Din punct de vedere al tenisului, poţi urmări nenumărate turnee ATP sau WTA, dar şi cele mai importante turnee de “Mare Şlem”, turnee precum Roland Garros, Wimbledon, US Open, şi aşa mai departe. Pe lângă marile turnee de tenis vei putea să urmăreşti şi meciuri între tenismeni necunoscuţi pe platforma celor de la Unibet.

Pentru Baschet, cei de la Unibet vin în întâmpinarea clienţilor săi cu cele mai mari competiţii din baschet, vorbind aici în special de NBA, care cu siguranţă reprezintă cel mai important campionat de baschet din întreaga lume.

Aşadar, pe platforma celor de la Unibet de streaming, ai posibilitatea de a urmări tot felul de campionate, din toate sporturile şi din întreaga lume.

Articolul precedentMuniţie neexplodată din al doilea război mondial găsită în pădurea Vulturi
Articolul următorDeficit de personal la Poliţia Locală Târgu Neamţ
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.