0:00

Cazul „iurtei ecologice”: Proprietarul amendat și pus să facă gard, ZCH NEWS - sursa ta de informații

Proprietarul terenului pe care două persoane fără adăpost își amenajaseră o „iurtă ecologică”, în apropierea unei creșe din cartierul Mărăței, a fost identificat de către lucrătorii Poliției Locale Piatra Neamț. Acesta a fost amendat și obligat să-și împrejmuiască terenul.

”Zilele acestea, după ce cele două persoane care locuiau în acel cort au fost conduse către localitățile de domiciliu, colegii noștri l-au identificat pe proprietarul terenului. Domnul în cauză a fost sancționat contravențional pentru neîmprejmuirea proprietății, cu o amendă de 300 de lei. Acesta a fost somat, potrivit legislației în vigoare să-și construiască un gard, deși dumnealui spune că terenul a fost împrejmuit cu un gard de fier, dar, în decursul timpului, persoane rău intenționate l-au tăiat și l-au vândut la fier vechi”, a declarat Cătălin Ifrim, purtător de cuvânt al Poliției Locale Piatra Neamț.

Din dispoziția Primăriei Piatra Neamț, „iurta” a fost distrusă, iar terenul cu pricina a fost eliberat de resturile textile și alte deșeuri pe care oamenii fără adăpost le-au adunat cât timp au locuit acolo. (I.C.)

Articolul precedentAJOFM Neamţ: Programe de formare profesională aprilie 2014
Articolul următor„Pomana” UE prelungită 15 zile

1 COMENTARIU

  1. DAR DE CEI DE PE MALUL BISTRITEI DIN DREPTUL STATIEI CFR PIATRA NEAMT PE CIND UN ARTICOL?NU DE ALTA DAR A-TI MODERNIZAT GARA SI PACAT CA SUNT ACESTI CONATIONALI CARE CREEAZA NU MAI PROBLEME PRIN ZONA.POATE REUSITI SA SENSIBILIZATI AUTORITATILE SA -I FACA SA DISPARA DIN ZONA.

Comentariile sunt închise.