0:00

Caz șocant la Urecheni: crimă urmată de sinucidere?!, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiUn echipaj medical al SAJ Neamț care s-a deplasat la o presupusă intervenție medicală a făcut o descoperire macabră, astăzi, 6 iulie, în jurul orei 15,30. O femeie în vârstă de 64 de ani a fost găsită moartă, într-o încăpere a casei, cu multiple plăgi înțepate și tăiate, într-o baltă de sânge. În camera de alături se afla spânzurat un bărbat de 70 de ani.

Ambele cadavre prezentau lividități care sugerează faptul că aceștia erau morți de mai multe zile.

Echipajul medical a anunțat poliția din localitate, iar vecinii au declarat polițiștilor că cei doi nu au mai fost văzuți în viață încă de luni, 4 iulie. Apelantul la 112 a presupus că aceștia erau bolnavi și a vrut să le vină în ajutor chemând salvarea.

Cazul a fost preluat de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Neamț.

„La data de 6 iulie a.c., în jurul orei 15.30, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Urecheni au fost sesizați,de către un membru al unui echipaj medical, cu privire la faptul că o femeie în vârstă de 64 de ani, din Urecheni, este decedată.

Echipajul de poliție s-a deplasat la fața locului stabilind că două persoane cu vârste de 64, respectiv 70 de ani, din Urecheni, se află decedate, în împrejurări ce vor fi stabilite de anchetă”, a precizat subinspector Ramona Ciofu, purtătorul de cuvânt al IPJ Neamț.

Din primele informații se creionează ipoteza unei crime comise de bărbatul de 70 de ani asupra soției sale, iar multitudinea plăgilor înjunghiate dezvăluie nu numai o fire violentă, dar și furia cu care au fost aplicate aceste lovituri. Cel mai probabil crima a avut loc la adăpostul nopții, undeva duminică spre luni, 3 spre 4 iulie. Procurorii de caz vor face lumină în acest caz șocant.

Angela Croitoru

Articolul precedentBiciclist lovit mortal de o mașină
Articolul următorUn șofer cu alcoolemie de 1,64 mg/l a intrat cu mașina într-un cap de pod
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.