Deși se apropie sezonul de iarnă, societatea Publiserv continuă lucrările de asfaltare pe mai multe artere rutiere din Piatra Neamț. Atât cât temperaturile de afară vor fi rezonabile, în următoarea perioadă de timp, pe lângă asfaltări, se vor ridica gurile de canal și vor fi refăcute mai multe trotuare. În ceea ce privește plombările, acestea se vor face cu o nouă mașină care frezează, curăță și asfaltează gropile în același timp fără a mai fi nevoie de alte utilaje care să facă aceste operațiuni pe rând.

Cât ține vremea bună, Publiserv toarnă asfalt, ZCH NEWS - sursa ta de informații
Publiserv deţine utilaj nou pentru plombări

„Deocamdată mai avem încă comenzi. În momentul de față se lucrează la noul sens giratoriu de la gară și la reamenajarea trotuarelor de acolo. Urmează să turnăm covor asfaltic pe strada Aleea Viforului și să pornim reparațiile la gurile de canal, în jurul căminelor. Se continuă lucrările de reparații la trotuarul de pe bulevardul Traian, de la intersecția cu strada Lămâiței, până în dreptul giratoriului din față de la Rompetrol. Nu în ultimul rând se vor asfalta mai multe bretele care fac legătura cu Piața Centrală. În acest an, pentru că avem foarte multe sesizări, vom încerca să acoperim și reparațiile pentru parcările de reședință. Utilajul cel nou pentru plombări îl vom testa în acestă toamnă pentru a fi siguri că va funcționa așa cum trebuie în primăvara viitoare, când va fi mare nevoie de plombări”, a explicat Gheorghe Triboi, directorul SC Publiserv Piatra Neamț.

Stația de asfalt de la Publiserv va fi oprită, dacă timp de trei zile consecutiv temperaturile vor scădea sub 7 grade Celsius. Cât privește deszăpezirea au fost achiziționate deja 200 de tone de sare și 22 de tone de clorură de calciu și au fost pregătite mai multe echipe de muncitori, care vor acționa pe străzile din Piatra Neamț cu 14 utilaje de deszăpezire. Curățarea trotuarelor de zăpadă sau gheață se va face cu 3 echipe a câte 6 oameni, manual și cu două utilaje speciale. (I.Ș.)

Articolul precedentL5B Finalul turului de campionat * Declaraţii * Clasament
Articolul următorL5A Favoritele, noi victorii în deplasare * Declaraţii * Clasament
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.