Deși în Târgu Neamț, în acest an, nu au mai fost organizate zilele orașului, ziua de sâmbătă, 8 septembrie, a fost marcată, totuși, de un eveniment ajuns deja la a IV-a ediție: ”Miss fată de nemțean”, organizat, în acest an, de Asociația Ansamblul Ozana, cu sprijinul Centrului pentru Cultură și Arte ”Carmen Saeculare” și al Primăriei Târgu Neamț. Evenimentul a reușit să atragă atâția oameni încât sala Casei Culturii din Târgu Neamț a fost neîncăpătoare. Cele 10 fete frumoase au avut o evoluție deosebită și, spre deliciul susținătorilor veniți din toate zonele adiacente, au făcut un spectacol extrordinar, completate fiind de artiștii care au evoluat, alături de ele, pe scenă: Ioana Mîrți și trupa Selfie.

Ținutele deosebite au fost oferite, cu generozitate, de Dorina Damian, care deține, în Târgu Neamț, un cunoscut magazin de haine de damă: Lady Wow. Doamna Damian a susținut evenimentul și anul trecut, ținutele oferite de dumneaei întregind spectacolul două ediții la rând.

Juriul, compus din Marius Barna – președinte, Sara Grigoraș – câștigătoare Miss fată de nemțean 2017, Iulian Paraoanu – pilot Avia Sport, Octavian Andrei Bărbuleț Tărăntuș – consilier președinte CJ, Cristina Petroșanu – Primăria Târgu Neamț și Ana Maria Apopei – Primăria Târgu Neamț, a avut o misiune dificilă în a alege câștigătoarele, pentru că toate concurentele au fost la înălțime.

S-au detașat Alice Lavinia Diaconu, 15 ani, elevă a Colegiului Național ”Ștefan cel Mare” Târgu Neamț – locul I; Elena Delia Irimia, 15 ani, elevă a Colegiului Național ”Ștefan cel Mare” Târgu Neamț – locul II; Andreea Ursu, 16 ani, elevă a Liceului ”Vasile Conta” Târgu Neamț – locul III.