Casă distrusă de flăcări în Almaş, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiO familie din satul Almaş, comuna  Gârcina a rămas fără casă şi fără agoniseala de-o viaţă, după un incendiu care-a izbucnit azi noapte, 25 septembrie, în jurul orei 23.40.

Două echipaje de pompieri cu două autospeciale de stingere şi o ambulanţă SMURD au ajuns la faţa locului. Însă flăcările cuprinseseră deja acoperişul şi interiorul locuinţei. „Din interiorul casei, două femei și un bărbat s-au autoevacuat până la sosirea pompierilor. Pompierii au acționat pentru localizarea și lichidarea incendiului. Au ars acoperișul casei pe o suprafață de aproximativ 50 mp și bunurile materiale din interiorul acesteia (obiecte de mobilier, articole de îmbrăcăminte, documente etc)”, a precizat locotenent Irina Popa, purtătorul de cuvânt al ISU Neamţ.

Pompierii au stabilit că focul a izbucnit din cauza amplasării necorespunzătoare a materialelor combustibile față de sobă.

Nu au fost victime.

Angela Croitoru

Foto ilustrativă: arhivă

Articolul precedentPrograme de reducere a abandonului școlar în 21 de școli din Neamț – astăzi se discută finanțarea la minister
Articolul următorTrenuri suspendate Piatra-Neamţ – Bacău şi Bicaz – Bacău. CFR asigură transportul cu mijloace auto
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.