Casa de Asigurări de Sănătate (CAS) Neamț organizează, la sfârșitul acestei luni, o serie de ședințe cu furnizorii de servicii medicale, medicamente și dispozitive medicale. Ședințele sunt programate după cum urmează:

Miercuri, 28 iunie, de la ora 10:00, sunt convocați reprezentanții legali  ai furnizorilor de medicamente aflați în relații contractuale cu CAS Neamț. În aceeași zi, de la ora 11:00, este ședință cu reprezentanții legali  ai furnizorilor de servicii medicale, clinice, paraclinice, de recuperare medicală și stomatologie. De la ora 15:00 vin reprezentanții legali  ai medicilor de familie.

Joi, 29 iunie, de  la ora 10:00, sunt convocați reprezentanții legali  ai furnizorilor de servicii medicale de dializă, iar de la ora 11:00 reprezentanții legali  ai furnizorilor de dispozitive medicale și îngrijiri la domiciliu aflați în relații contractuale cu CAS Neamț.

Vineri, 30 iunie, de la ora 10:00, este programată ședința cu managerii unităților sanitare cu paturi din județ.

“Noi organizăm periodic astfel de întâlniri”, ne-a declarat doamna Marieana Atomulesei, președinte director general al CAS Neamț. “Se discută aspecte legate de derularea relațiilor contractuale, constatări făcute cu ocazia controalelor,  ce noutăți legislative sunt; se discută de asemenea și ce probleme au furnizorii vis-a-vis de derularea contractelor. Sunt, putem spune, niște întâlniri informative în folosul ambelor părți”. (D.A.)