0:00

În această dimineață, 7 noiembrie, chiar înainte de a se lumina afară, în jurul orei 6,30, la ieșirea din satul Mănoaia, comuna Costița, pe Drumul Național 15, a avut loc o coliziune între un microbuz și o căruță nesemnalizată. Căruța a fost efectiv spulberată, bucăți din aceasta fiind împrăștiate pe laterala șoselei.

Căruță nesemnalizată spulberată de un microbuz. Două persoane au ajuns în spital, ZCH NEWS - sursa ta de informații

În autoutilitara condusă de un bărbat, în vârstă de 58 de ani, din Săvinești, se aflau șase persoane, iar în căruță, doi bărbați, potrivit informațiilor furnizate de Irina Popa, purtătorul de cuvânt al ISU Neamț.

În urma impactului, căruțașul, în vârstă de 37 de ani și un pasager al acesteia de 22 de ani au suferit politraumatisme fiind transportați la spital de o ambulanță SMURD și una SAJ Neamț.

Căruță nesemnalizată spulberată de un microbuz. Două persoane au ajuns în spital, ZCH NEWS - sursa ta de informații

Polițiștii rutieri au constatat că bărbatul care conducea atelajul hipo avea o alcoolemie de 0,86 g/l alcool pur în sânge, potrivit informațiilor oferite de subinspector Ramona Ciofu, purtătorul de cuvânt al IPJ Neamț.

A.C.

Articolul precedentL4 Speranţa Răuceşti urcă pe 2 înainte de disputa cu lidera, Victoria Horia * Unirea Trifeşti a ajuns pe 3
Articolul următorConsilier local din Războieni declarat incompatibil de ANI
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.