pietricica turism

Articolul publicat de zch.ro, cu privire la dispariția unor produse electronice de aproape 80.000 lei din raionul de specialitate al hipermarket-ului Carrefour Piatra Neamț (detalii aici), a generat o poziție oficială, publică, a companiei. Din precizările trimise redacției, am reținut că retailerul confirmă situația prezentată de noi, paguba, ancheta internă și ancheta poliției.

«În urma articolului publicat pe 13 octombrie pe site-ul dvs, referitor la situația din hipermarketul Carrefour din incinta Shopping City Piatra Neamț, dorim să facem următoarele precizări:

În momentul de față, Carrefour desfășoară o anchetă internă în sensul clarificării situației produselor electronice dispărute, în valoare de 78.000 lei. În paralel cu ancheta internă, Poliția din Piatra Neamț a fost sesizată cu privire la această situație și va desfășura o anchetă în vederea stabilirii cursului real al faptelor.

Până la finalizarea anchetelor, când vom reveni cu informații oficiale, ne rezervăm dreptul de a nu face comentarii sau precizări.

Vă mulțumim mult pentru înțelegerea acordată în situația de față.

Cu considerație, Carrefour România». (ZCH News)