4 tineri de la PMPPatru tineri membri ai Partidului Mişcarea Populară au fost protagoniştii conferinţei de presă organizate, duminică, de Laurenţiu Dulamă, preşedintele organizaţiei judeţene. Prezentarea lor în calitate de viitori canidaţi la algerile locale din 2016 a fost interesant asociată, ca moment politic şi exerciţiu de comunicare, cu plecarea liderului judeţean la Chişinău, unde va participa, luni, la sărbătorirea comună a limbii române alături de alţi fruntaşi ai partidului. La noi, sărbătoarea se numeşte Ziua Limbii Române şi se ţine din 2013, în timp ce Limba Noastră, în Republica Moldova, are vechime din 1990.

Cei patru candidaţi promovaţi de Dulamă şi PMP sunt (foto, de la stânga la dreapta): Cristian Sauciuc (economist), Alina Tatomir (avocat), Andreea Todireţe (avocat), şi Victor Cuţuhan (medic stomatolog). Ei deţin şi funcţii importante în organizaţiile locale. „Sunt oameni noi, care n-au mai făcut politică. Au încredere în Partidul Mişcarea Populară, partid de dreapta, european. Cu siguranţă, vor să schimbe ceva din mentalitatea aşa-zişilor politicieni din Neamţ”, a declarat Laurenţiu Dulamă.

Termenul stabilit de partid pentru nominalizarea preliminară a candidaţilor la alegerile locale este 15 septembrie. În listele trimise la Bucureşti ei apar în ordine alfabetică. (V. COSMA)

Articolul precedentCaniculă în toată Moldova! Cod portocaliu în Bacău, Botoşani, Iaşi şi Vaslui! Cod galben în restul judeţelor!
Articolul următorIată cum va arăta podul de la Bicaz! Când va fi gata! GALERIE FOTO
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.