Caravana ŠKODA ajunge în Piatra-Neamț, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiWeekendul acesta, Caravana ŠKODA ajunge în inima orașului tău! Cybernet Autocenter te invită de vineri până duminică în parcarea Shopping City Piatra-Neamț pentru trei zile de test drive deschis și multe bucurii și surprize pentru întreaga familie.

Intrarea este liberă, distracția de calitate este garantată!

Testează cele mai îndrăgite modele din gama ŠKODA

Consilierii Cybernet Autocenter vă așteaptă în cele trei zile între orele 10 și 18 (duminică până la ora 16). La test drive pot participa persoanele cu vârsta peste 18 ani, care dețin permis de conducere categoria B, indiferent de zona de domiciliu. Doar trebuie să vă prezentați în zona de consiliere, iar colegii noștri vă vor ajuta cu drag!

„Cele mai căutate modele vor fi disponibile la Caravana ŠKODA,” ne spune Alexandru Bordeianu, directorul de vânzări pentru marcă la Cybernet Autocenter. „Vom avea SUV-urile KAMIQ și KODIAQ, dar și berlinele mult-îndrăgite din seria SUPERB și OCTAVIA. Pe lângă mașinile de test drive, vom avea și mașini expuse, inclusiv modelul electric ENYAQ iV, pentru cei pregătiți să descopere noi posibilități. Vă așteptăm cu drag!”

Simply Clever, with a Human Touch: filosofia ŠKODA

Caravana ŠKODA ajunge în Piatra-Neamț, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiŠKODA este o marcă auto cu o dezvoltare dinamică, prezentându-se atât pe piața din România, cât și pe cea europeană și cea internațională, cu automobile fiabile, sigure și confortabile, îndeplinind cele mai ridicate cerințe privind calitatea și oferind un excelent raport preț/valoare. Astfel, autovehiculele ŠKODA sunt exportate în prezent în peste 100 de țări, iar anual sunt produse și livrate peste 1 milion de automobile. În România se clasează în permanență în topul vânzărilor, pe toate categoriile de modele.

Cunoștințele și experiența în domeniul tehnic, munca de dezvoltare orientată țintit spre piață și producție, precum și tehnologia evoluată de producție se reflectă în calitatea desăvârșită a autovehiculelor ŠKODA. ŠKODA depune toate eforturile pentru a rămâne și în continuare o marcă atemporală, creativă și modernă și pentru a îndeplini în mod activ dorințele clienților, în manieră orientată spre viitor. Abordarea deschisă și sinceră este poziționată în centrul activităților noastre, la fel ca și satisfacția continuă și deplină a clienților noștri. Pentru a îndeplini toate aceste obiective, ne bazăm întreaga activitate pe conceptul pe care noi îl numim Human Touch.

Concursuri și surprize pentru toată familia

Timp de trei zile, animatorii noștri vor atrage copiii în activități amuzante și educative, vor împărți baloane și alte cadouri pentru cei mici și cei mari. Toți participanții la sesiunile de test drive câștigă experiențe de neuitat și se pot înscrie în tombola Caravanei. Premiile constau în accesorii „simply clever”, elegante și funcționale, iar marele premiu este un test drive prelungit cu cel mai îndrăgit model al mărcii: ŠKODA OCTAVIA.

Premiile tombolei vor fi extrase la finalul evenimentului, iar extragerea va fi difuzată live pe Facebook. Pentru mai multe detalii și regulamentul concursului, accesați pagina dedicată pe www.autocenter.ro.

MARELE PREMIU:
UN WEEKEND CU NOUA ŠKODA OCTAVIA
Dinamică, fiabilă și pur și simplu mai frumoasă

Caravana ŠKODA ajunge în Piatra-Neamț, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiCea mai nouă generație a modelului OCTAVIA vine cu un nivel impresionant de funcționalitate și un design nou și incitant, care nu se demodează în timp. Interiorul este minimalist și ergonomic, iar iluminarea cu LED de la interior asigură accentele ce completează atmosfera elegantă.

La tombola Caravanei ŠKODA, marele premiu este un test drive prelungit, timp de un weekend întreg, cu noua OCTAVIA – ca să te convingi singur de ce este cu adevărat specială!

Save the date

📍 Unde: Parcarea Shopping City
⏱️ Când: Vineri și sâmbătă, de la 10 la 18, și duminică de la 10 la 16.
🚙 13 dintre cele mai îndrăgite modele ŠKODA
🎫 Tombolă cu premii – accesorii SIMPLY CLEVER și marele premiu: un weekend cu ŠKODA OCTAVIA
🎨 Activități și jocuri pentru toată familia, de la mic la mare!

Eveniment organizat de Cybernet Autocenter și și ŠKODA România, cu sprijinul Porsche Finance Group România – mașini Simply Clever cu cele mai interesante oferte de finanțare

Articolul precedentUn băiețel de 3 ani a suferit arsuri după ce s-a jucat cu benzină
Articolul următorBărbat cu arsuri de gradul II după a luat foc acoperișul casei
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.