Caravana Filmelor NexT revine la Piatra Neamț, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiCaravana Filmelor Next revine la Piatra Neamţ, pe 31 iulie, în Ştrandul Municipal, anunţă organizatorii, prin intermediul unui comunicat de presă.

De altfel, între 31 iulie și 23 august, Caravana Filmelor Next va opri câte două seri la Piatra Neamț, Iași, Vatra Dornei, Cluj-Napoca, Sfântu Gheorghe, Brașov, Timișoara, Arad, Oradea, Sebeș, în spații verzi neconvenționale, într-o atmosferă relaxată de picnic urban, în piețe centrale publice, în parcuri centrale, grădini de vară, pajiști.

„Cea de-a treia ediție a evenimentului continuă misiunea Caravanei de a duce cât mai departe filmele NexT, în orașe unde nu sunt difuzate deloc filme de scurtmetraj, iar alternativele de vizionare a filmelor în aer liber sunt limitate. Festivalul Internaţional de Film NexT este cel mai mare eveniment dedicat filmelor de scurt şi mediu metraj din România. Anul acesta a împlinit 10 ani, iar pentru a sărbători, festivalul pleacă cu o caravană de filme în 10 orașe din țară (câte ediții de festival atâtea orașe). Anul trecut au fost 9 orașe”, mai precizează organizatorii. (ZCH NEWS; FOTO: Facebook)

Articolul precedentDGASPC Neamţ: 120 de copii din centrele de plasament, în tabără la mare
Articolul următorGALERIE FOTO Mega Mall Piatra Neamț începe să prindă contur
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.