6.500 de semnături despart județul Neamț de cele 20.000 necesare pentru succesul inițiativei ”Fără penali în funcții publice”, al cărei scop este interzicerea cetățenilor condamnați definitiv să mai ocupe funcții publice în instituțiile de stat.

Caravana ”Fără penali în funcții publice” a ajuns și în Neamț. Astăzi, 10 august, cei care vor să susțină acest demers prin semnătura proprie o pot face la cortul instalat peste drum de Parcul Tineretului, lângă Altex. Pe ceilalți, echipa Fără Penali îi curtează prin intermediul voluntarilor, care au luat deja la pas orașul să strângă semnături. Unul din ei a ajuns chiar în Piața Centrală, unde și-a planificat câteva ore de muncă.

Caravana #FaraPenali a ajuns la Neamț

Caravana #FaraPenali a ajuns în Piatra Neamț. Suntem la cortul instalat vis-a-vis de Hotel Ceahlăul, unde vă așteptăm până diseară. Hai să ajutăm Neamțul să intre în liga județelor cu 20.000 de semnături! Mai avem nevoie de 6.500. Încă puțin!www.farapenali.ro

Publicată de Fără Penali în Funcții Publice pe Joi, 9 august 2018

Echipa are nevoie, în continuare, de voluntari, iar cei interesați pot apela la numărul de telefon 0744634958. ”Până acum s-au strâns doar câteva mii de semnături. Cei mai mulți care semnează sunt pensionari, tinerii nu se arată foarte interesați, din păcate”, a declarat Ioan Boldea.

Mâine, 11 august, caravana Fără Penali ajunge la Târgu Neamț, unde va fi de găsit la statuia lui Ion Creangă, din centru.

În momentul de față, județul Neamț a contribuit cu doar 13.750 de semnături. (A.H.)

Articolul precedentDirecția Drumuri Iași: Podul de la Vaduri va fi gata în … septembrie
Articolul următorLa Piatra Neamț nu se face miting, dar jandarmii sunt vigilenți
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.