0:00

Caravana cinematografică WARBOY continuă! Următorul oraș în care va putea fi văzut cel mai nou film semnat de Marian Crișan este Piatra Neamț, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiWARBOY, un film eveniment, va fi proiectat la Piatra Neamț pe 5 iunie orele 19.00, la Casa de Cultură a Sindicatelor

Proiecția se va defășura în prezența actorului din rolul principal, Daniel Bâliș. Actorul originar din Bacău este la primul său rol într-un film unde joacă un adolescent care trăiește o exepriență intensă la finalul celui de al doilea Război Mondial undeva în Munții Apuseni. Campion național la probele de călărie anduranță Daniel joacă alături de actori profesioniști făcând un rol memorabil în cinematografia română.

„WARBOY este despre un adolescent prin ochii căruia vedem finalul celui de-al Doilea Război Mondial, mai exact toamna anului 1944. Băiatul încearcă să salveze cei doi cai ai familiei pornind cu ei într-o călătorie inițiatică, traversând peisajul sălbatic al Munților Apuseni. Filmul poate fi numit <un film de război> sau <film pentru copii>, ce m-a atras cel mai mult la acest proiect, atunci când l-am conceput, au fost elementele de western pe care m-am bucurat să le pot aduce pe marele ecran.” mărturisește regizorul.

Trailerul filmului distribuit de Rova Film poate fi văzut aici.

Daniel Bâliș, Reginald Ammons, Ovidiu Crișan, Adina Iftime, Ion Bechet, Dan Chiorean sunt actorii ce joacă în WARBOY – cel de-al cincilea lungmetraj al regizorului cunoscut deja publicului larg pentru Morgen, Rocker, Orizont sau Berliner, dar și pentru miniseria produsă de HBO România – Valea Mută.

Scenariul este semnat de Marian Crișan, directorul de imagine al filmului este Adrian Pădurețu, scenografia îi aparține Simonei Pădurețu, costumele Danei Păpăruz, iar montajul lui Tudor Pojoni. Muzica filmului este semnată de Alin Zăbrăuțeanu și Călin Torsan, sunetul de Alin Zăbrăuțeanu, Alexandru Dumitru și Mihai Bogos, iar afișul este desenat de Alex Tamba.

WARBOY este realizat cu sprijinul CNC România, CNC Republica Moldova, Cinema City, Happy Cinema, în colaborare cu Televiziunea Română și este o producție Rova Film, în coproducție cu Chainsaw Europe, Forest Film și Parmis.

Caravana cinematografică Warboy este un eveniment susținut de VPK și Club Sportiv Ecvestru DECEBAL.

Biletele pot fi achiționate online pe eventbook.ro și la intrarea in sală Prețul biletelor este de 20 ron (10 ron bilet redus)

Mai multe despre film găsiți pe pe paginile de

Facebook: https://www.facebook.com/FilmulWarboy

și Instagram: https://www.instagram.com/filmulwarboy ale filmului.

Articolul precedentCod portocaliu de furtună și grindină în Neamț și Iași
Articolul următorMugur Cozmanciuc, deputat PNL: „Particip la lucrările Comisiei Afaceri Politice și Democrație”
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.